2021. december 28., kedd

Indul a "Könyves" Könyvek Kihívás!

Egy magazinban tették fel azt a kérdést, vajon miért népszerűek azok a kötetek, amelyek története a könyvek és/vagy az írás körül forog. Nos, ebben az évben én is erre fogom keresni a választ! 


Az utóbbi években több olyan regény is a kezeim közé került, amelyben az írás és a könyvek központi szerephez jutottak. Belegondolva mindenféle műfaj képviseltette magát a romantikától a fantázia elemekkel átszőtt történeteken keresztül egészen a horrorig. Lényegtelen, hogy a könyv vagy író valódi, vagy csak a képzelet szüleménye, ezeket a sztorikat akkor is áthatja a "könyves világ" atmoszférája. Szóval hónapról hónapra górcső alá veszek egy-egy ilyen történetet. Ha van kedvetek, csatlakozzatok hozzám! 

  • a Libellum Kávézóban, a blog Facebook csoportjában. Igény szerint akár ki is tárgyalható ott a havi kötet, vagy esetleg más platformon. De kíváncsi vagyok, ti milyen köteteket ajánlanátok a témában!
  • bátran használható a #könyveskönyvek hashtag bárhol
  • van Molyos kihívás, de a közös olvasás nem feltétele az ottani plecsninek. 

A könyvek havi bontásban: 




Megtalálhattok a Facebookon, a blog oldalán és a csoportjában, a Libellum Kávézóban is, ahol minden könyvkedvelőt szívesen látok! De elérhető vagyok az Instagramon, és a Molyon szintén. Nemrég indult egy kihívásom a "Fogadj örökbe egy írót!" , és belevágtam a valószínűleg több évig elhúzódó Plakátprojektbe, ha van kedvetek, csatlakozzatok! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése